Lägerskola för grupp 11/1 i Broby

På torsdagen den 18 augusti startade bussen till Broby från skolan. Hela grupp 11/1 och våra tutorer var på plats. Resan tog cirka 1 timme och när vi kom fram var alla jättehungriga. Under första dagen gjorde vi kursval och lekte massor med tutorlekar och bekantade oss med varandra. På kvällen årnades bastu men endast pojkarna deltog. Vi grillade korv och majs men det var nästan bara flickor som åt först eftersom pojkarna var så ivriga på att se på kvällens fotbollsmatch. Under kvällen lekte vi ennu en hel del tutorlekar så att det hann bli mörkt ute före vi gick och sova.
Nästa dag var alla trötta och det kändes trögt att stiga upp men efter morgonmålet var vi redan upptagna med några tutorlekar till och lite mer kursvalsprogram. Redan klockan halv tolv anlände bussen för att hämta oss och nästan alla tyckte att hemfärden kom för tidigt.
En av de bästa idéerna som tutorerna hade hittat på berättades på bussen. Alla fick en lapp med sitt eget namn på och den lappen skulle skickas runt i bussen så att alla kunde skriva något trävligt på lappen. Nu har vi alla åtminståne ett minne från lägerskolan.
Alla vi i Grupp 11/1 vill tacka våra super bra tutorer som hade planerat en så rolig lägerskola för oss!