Lägerskola 11/V


Igår på förmiddagen åkte idrottsgruppen iväg på lägerskola. Resan till Broby gick rätt så fort utan några som helst problem. Väl framme var det inkvartering och några namnlekar. Efter den klassiska ‘adjektiv leken’ fick ettorna börja på deras kursval. Eftersom Pia blivit sjuk höll Kitta det programmet. Efter kursvalen var alla vrålhungriga, så maten smakade bra här.
När alla hade ätit och vilat på maten en stund skulle vi gå ut på gården och leka lägerledarens klassiska kamratstig. Nå så gjorde vi ju ändå inte, för det hällde ner vatten från himlen, så vi lekte några inomhuslekar tills solen tittade fram. Så fort regnet upphört gick vi ut för att leka. Kvällen fortsatte ungefär i samma stil – bastu, korvgrillning, lekar, lekar och ännu fler lekar.

Lekarna fortsatte rätt så långt in på natten. Vid 6-tiden (på morgonen) hängde några av oss ännu uppe. Så ni kan gissa hur det kändes att vakna två timmar senare för att dra morgongymnastik…
Resten av morgonen fortsatte i en ganska trög fart. Ingen var riktigt motiverad efter den korta nattsömnen att leka. Kursval och lunch var det enda vi hann med, sedan kom bussen efter oss. En super lyckad lägerskola!