FC Brändö pojkar vidare till Final Four bland Helsingforsgymnasierna!

Brändö Blåbären vann den ”internationella” omgången i HLOU fotbollen idag i Bollkvarnen och avancerade till Final Four, som spelas 12.12.2012 kl. 11-14:30 på samma plats. Dagens motståndare bestod av Deutsche Schule, Helsinki och Herttoniemen Yhteiskoulu. Brändö var starkare i båda matcherna och trots att spelet inte flöt på som tidigare var klasskillnaden ändå klar. I FinalFour väntar hårdare motstånd och med fokus på eget spel, så kan resultatet bli riktigt bra.  Stundtals gick det lite ”hett” till i dagens omgång, och involverade var (o)lyckligtvis alla lag. Morgongröten hade visst lämnats bort idag.

Lite onödigt tjafsande och grinande bort – så kan ni bli överaskande hur positiv inverkan det kan ha med sig ;-). De som vet med sig att de har svårt att bete sig, satsar på studier den dagen (vilket aldrig skadar). Till nästa gång ser alla till att ni har tillräckligt med mat i magen och med er så att blodsockret inte sjunker lika lågt som idag.

”GENOM GLÄDJE!”

Resultat
HLOU fotbollen,  fre 16.11: Brändö – Saksalainen koulu 5-0, Saksalainen koulu – Herttoniemi 1-3, Brändö  – Herttoniemi 3-0

FC Brändö 16.11 var: Alex, Sibbe, Jono, Matti, Erik, Pate, Mara, Robbe, File, Otila, Pejk, Alex, Seba, Petter, Willem, Freda, Kristian.