DAG 1: Brändö + Märsky till Åre = sant! <3

Vi träffades kl.04:00 på Märskys övre gård. Vi packade bussen med skidor, snowboards och en hel massa väskor, allt rymdes inte in i bussens mage utan vi fick t.o.m. ta med lite väskor in i bussen. 45 glada studerande (23 från Brändö och 22 från Märsky) delade på utrymmet i bussen. Trångt, mysigt, HETT men spännande fiilis! Det var en lugn bussfärd till Åbo för vissa, men också en lite mindre lugn bussfärd för vissa andra.
Nu ombord på färjan på väg till Stockholm. Under båtresan har vi vilat oss i hytterna, lärt känna varandra, ätit massor, sprungit omkring och slösat pengar på spel. Vi har också haft Amazing Race aka Brändö och Märsky. Det gick ut på att vi gjorde både krävande och mindre krävande uppgifter i mindre grubber. Uppgifterna var bl.a. att bygga papperstorn, ta foton med båtpersonalen, skaffa fram olika saker utan att stjäla eller köpa och svara på frågor gällande denna båt samt Sverige.

Vi har just ätit en braklunch, NAMNAM magen nöjd!! En del studerande koncentrerar sig nu fullt på sina prov medan andra roar sig med en massa skoj man kan hitta på här. Inte länge kvar till Stockholm nu! Jipppieee!
Nu väntar bara en 12 timmars bussresa innan vi är framme i Åre.. kul.

//Brändös Coolaste Juniorer

Ps. Bollhavet äger!!

”KOHTI UUSIA UNELMIA!”