Brändö förnyade guldet i innebandyn

Pojkarnas innebandylag tog guld i årets gymnasieturnering inom Helsingfors (HLOU). Turneringen spelades i Kvarnbäckens AC. Brändö spelade fint och visade en bred repertoar på sitt kunnande. Allt från Hawaiji-floorball till mer svenskt klapp-klapp spel – stämningen var god i laget och pojkarna skötte det hela med stil!

I semifinalen föll årets ”ärkerival” Tyly med klara siffror 13-6, denna gång var det Brändö som vann. Spelet var jämnt i början, men tre-fyra snabba mål in i andra perioden blev matchavgörande.

I finalen besegrades Hellu med siffrorna 8-5. Matchen var rätt jämn, men Brändö var det lag som styrde spelet för det mesta. Segern i årets turnering gick till rätt lag :-). Tack för alla som deltagit och hejat på pojkarna! Biffen tackar alla supporters både nära och fjärran. Tillsammans är vi mer!
Tack för superfint spel och kämpande och er glada inställning! Skolidrotten som bäst igen.

Pojkarna / Guldlaget 2013-14: Peik, Ode, Olli, Onni, DJFellu, Kevin, Cappe, Jesse, Anton, Emil, Alexander, Mikko, Johan och Sampo. (Några tappra hejare var nöjda då de fick komma med på bild).