Brändö blåbären fick brons i SFSI fotbollen

Idag spelades Final Four i SFSI fotbollen i Tali bollhall. Brändö stod för arrangemanget och trots väderförhållandena utanför hallen gick allt fint inomhus.

Brändö blåbären (idag vita) förlorade sin semifinal med 0-1 mot Grankulla. Ett sent baklängesmål blev fallet i denna match. Brändö hade ett par riktigt fina chanser med bl.a . nick i ribban/krysset, men närmare kom blåbären aldrig.

Blåbären är kända för att inte hänga läpp i första taget och efter en 10min återhämtning fick blåbären spela om tredje plats mot Ekenäs, som i sin tur hade förlorat med 0-2 mot Kyrkslätt i den första semin.
Blåbären spelade mer avslappnat, utan press (o stress) och hade mer kul på banan i denna match. 2-0 i halvtid ökades till 4-0 i andra halvlek och tack vare storparader av Robin K i mål, höll resultatet ända till slut- Brändö fick brons – Grattis.

Finalen i årets SFSI fotboll blev en spännande uppgörelse mellan Kyrkslätt och Grankulla och avgjordes först på straffar – till Granis favör. Grattis Grankulla, Kyrkslätt och tack även till Ekenäs. En jämn turnering som än en gång bevisade att det handlar alltid om glad skolidrott och att det lönar sig att kämpa ända till slut! Nästa år är blåbären ”BÄCK”!
”You´ll never walk alone!”